8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Ramazan Çarşısı’nda coşkuyla kutlandı

Kahta Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Ramazan Çarşısı'nda düzenlediği etkinlikle coşkuyla kutladı. Kahta İlçe Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal ve Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç'ın katılımıyla gerçekleşen programda, kadınların toplumsal hayattaki değeri vurgulandı.

Kahta Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü özel bir etkinlikle kutladı. Ramazan Çarşısı’nda gerçekleşen etkinliğe; Kahta İlçe Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, belediye yöneticileri, kurum müdürleri, kadınlar ve çocuklar katıldı. Başkan Hallaç, katılımcılara çiğköfte ikramı yaparak ve karanfil dağıtarak Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Etkinlikte konuşan Başkan Hallaç, kadınların topluma kattığı değeri vurgulayarak, “Kadınlar, toplumun temeli olan emek, sevgi ve fedakarlıkla her alanda önemli rol oynamaktadır. Annelerimizin ve kadınların gücüyle daha iyi bir gelecek inşa edeceğiz” dedi. Program boyunca çocuklar için düzenlenen eğlenceli aktiviteler, katılımcılara keyifli anlar yaşatırken, etkinliğin anlamını güçlendirdi. Kahta Belediyesi’nin düzenlediği bu özel etkinlik, kadınların toplumdaki önemini yinelerken, birlik ve dayanışma mesajları verdi. Hem katılımcılara unutulmaz bir gün yaşatan hem de toplumsal dayanışmayı pekiştiren etkinlik, Kahta’da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Exit mobile version