Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ADD Bölge toplantısı Besni’de gerçekleşti

  Keleşin Yerinde yapılan

 
Keleşin Yerinde yapılan toplantıya ADD Marsin Bölge Sorumlusu Nursel Aloğlu, ADD Adıyaman Şube Başkanı Aslan Palalı ve Yönetimi, ADD Besni Şube Başkanı Akif Bahçeci ve yönetimi, ADD Gölbaşı Şube Başkanı Emine Köseler ve yönetimi, ADD Besni Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Erol Rişvanoğlu katıldı.
Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan ADD Besni Şube Başkanı Akif Bahçeci; “Bugün burada toplandık ve toplantının amacı genel mahiyette yapacağımız çalışmaları planlamak, neler yapacağımızı konuşmak ve bir karara varmaktır. ADD Genel Merkezin aldığı kararla şubeler arası koordinasyonu sağlamak için bu tür toplantılarımızı düzenli olarak yapmaktayız. Bu konuda bizi bilgilendirmek için ve neler yapacağımızı bize anlatması için ADD Mersin Bölge Sorumlusu Nursel Aloğlu aramızdadır. Toplantılarımız her ay değişik şubelerimizde yapılmaktaydı. Ocak ayı toplantımızı ise Besni şubemizde ve Besni yönetimi olarak üstlendik.
Amacımız halkımıza Atatürk’ü ve Atatürkçülüğü doğru bir şekilde anlatmaktır. Günümüzde Atatürk’e ve Atatürkçülüğe yapılan saldırıları kınıyoruz ve Atatürk’ün yanlış algılandığına inanıyoruz.
Önümüzdeki toplantımız Adıyaman Şubemizde gerçekleştirilecek. Genel merkezimizin aldığı kararla belde ve köylerde eğitim seminermleri vereceğiz. Biz Atatürkçüler olarak diyoruz ki biz varız sürekli olacağız” dedi.
Akif Bahçeci’nin konuşmasından sonra toplantı başladı. Toplantıda ADD Mersin Bölge Sorumlusu Nursel Aloğlu tarafından bilgilendirme ve gelir gider muhasebesi yapıldı. Aloğlu, şubelerin yılsonunda bilançolarının genel merkeze gönderilmesi gerektiğini ifade etti. Ardından yemeğe geçildi ve yemekten sonra katılımcılara meyve ikram edildi.