Adıpayam’ın Altınşehir satış ofisi açıldı

Adıyaman Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Adıpayam Kadın Kooperatifi’nin Altınşehir Mahallesi’ndeki satış ofisi hizmete açıldı.

Adıpayam’ın Altınşehir satış ofisi açıldı

Adıyaman Belediyesi, kadın emeğini desteklemek, yerel üretimi güçlendirmek ve kooperatif ürünlerini daha geniş kitlelerle buluşturmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Adıpayam Kadın Kooperatifi’nin Altınşehir Mahallesi’nde hazırlanan satış ofisi hizmete açıldı. Satış ofisinde kadınlar tarafından hazırlanan yöresel lezzetlerin yanı sıra butik şekerlemeler, çikolatalar, Adıyaman bademinden üretilen özel ürünler ve el emeği hediyelik eşyalar vatandaşlarla buluşuyor.

Satış ofisi, hem vatandaşların doğal ve güvenilir ürünlere erişimini kolaylaştırmayı  hem de kadın üreticilerin emeklerinin ekonomik değere dönüşmesine katkı sunmayı amaçlıyor.

BAŞKAN TUTDERE: KADINLARIMIZIN EMEĞİNİ DAHA GÖRÜNÜR KILACAĞIZ

Yeni satış ofisinin Adıyaman’a hayırlı olmasını dileyen Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, “Altınşehir Mahallemizde hizmete açılan satış ofisimiz, üretici kadınlarımızın emekle hazırladığı ürünlerin vatandaşlarımızla doğrudan buluşmasına imkân sağlayacak. Bu çalışmanın şehrimize ve üretici kadınlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Exit mobile version