Adıyaman Belediyesi ve gönüllülerden Ali Dağı Mesire alanında temizlik çalışması

21 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla, Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Adıyaman Gençlik Merkezi ve Let's Do It Türkiye Adıyaman İl Temsilciliği gönüllüleri el birliğiyle temizlik çalışması yaptı.

Adıyaman Belediyesi ve yerel gönüllü grupların iş birliğiyle, şehir genelinde çevre bilincini artırmaya yönelik düzenlenen çalışma Ali Dağı Mesire Alanında gerçekleştirildi. Yaklaşık 50 öğrenci, gençlik spor gönüllüsü ve belediye çalışanıyla birlikte düzenlenen etkinlikte katılımcılar mesire alanındaki çöpleri topladı.

“CANLA BAŞLA ŞEHRİMİZİN TEMİZLİĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Etkinlik kapsamında konuşan Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Batur, temizlik çalışmalarının kentin her köşesine yayılması için yoğun çaba harcadıklarını vurguladı.

Batur, “Adıyaman’ımızın temiz ve yaşanabilir bir şehir olması için ekiplerimizle canla başla çalışıyoruz. Bu tür gönüllü etkinlikler, çevre bilincinin artması ve doğamızın korunması açısından büyük önem taşıyor. Katılım sağlayan tüm gönüllülere ve gençlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

GENÇLERDEN YOĞUN KATILIM VE DESTEK

Gençlik Merkezi gönüllüsü Özgür Uyanık da gençlerin bu tür çalışmalarda yer almasının çevre bilinci açısından önemli olduğunu belirterek “Ali Dağı Mesire Alanı gibi doğal alanlarımızı temiz tutmak ve korumak hepimizin görevi. Bugün bu etkinliği düzenlememize vesile olan Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere’ye ve temizlik ekibine teşekkür ediyorum. Gençlerimizle birlikte doğamıza sahip çıkacağız.” dedi.

Exit mobile version