Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adıyaman Üniversitesi kurucu Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz: BESNİLİLER KENDİNE YAKIŞANI YAPIYOR

Besni Eğitim Bayramı’nın ikinci gününde Kooperatifçilik çalıştayında moderatörlük yapan Adıyaman Üniversitesi kurucu rektörü hemşerimiz Prof. Dr. Mustafa Gündüz, gazetemize yaptığı açıklamada, “Besni ve Besnililer kendine yakışanı yapıyor. Onlarla onur ve gurur duyuyorum” dedi.

Besni Eğitim Bayramı'nın ikinci

 

Kooperatifçilik çalıştayının moderatörlüğünü Adıyaman Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Başkent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Mustafa Gündüz üstlendi. Gündüz, bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Gündüz, Besnili olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “26. kez düzenlenen Besni Eğitim Bayramı’nın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bu bayram, Besnililerin ve gurbetçilerimizin özenle sürdürdüğü önemli bir gelenek. Son iki yıldır Mehmet Erdemoğlu Vakfı’nın katkılarıyla, Besni Eğitim Vakfı muhteşem programlar gerçekleştiriyor” dedi.

Geçen yıl verimlilik, bu yıl ise kooperatifçilik konularının işlendiği çalıştayın, yerel kalkınma açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Gündüz, “Ülkemizdeki en bilgili isimleri davet ederek, onların bilgi birikiminden yararlanmaya çalışıyoruz. Besni halkının bu çalıştaylara gösterdiği ilgi, üniversitelerde bile nadir görülen bir yoğunlukta” şeklinde konuştu.

Gündüz, çalıştayların, çiftçilerin sorunlarını çözme ve kalkınma yolunda ilerlemeleri açısından önemli fırsatlar sunduğunu belirterek “Besni ve Besnililer kendine yakışanı yapıyor. Onlarla onur ve gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.