Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adıyaman Üniversitesi’nde “Uçuş ve Ötesi” Başlıklı Söyleşi Programı

Adıyaman Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Uçuş ve Ötesi” başlıklı bir söyleşi programı düzenlendi. Program, ADYÜ Genç Kariyerler Topluluğu ve IEEE Öğrenci Topluluğu’nun katkılarıyla gerçekleştirildi.

Adıyaman Üniversitesi Kariyer Geliştirme

Söyleşi, Türk Hava Yolları (THY) İnsan Kaynakları Ofisi çalışanlarının sunumuyla başladı. Sunumda, THY’nin çalışma koşulları, kariyer ve burs imkanları ile çeşitli eğitim programları hakkında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca, programın soru-cevap bölümünde öğrencilerin THY temsilcilerine yönelttikleri sorulara yanıtlar alındı.

Etkinlik, ödüllü Kahoot Yarışması ile devam etti ve yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. Programın sonunda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aydın, THY İnsan Kaynakları Ofisi çalışanlarına teşekkür belgesi takdim etti.

Mustafa Vehbi Koç Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aydın, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine Karakaplan Özer, üniversite akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler katıldı.