Adıyaman’da 500 Çocuğun Sünneti Gerçekleştirildi

Adıyaman’da AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından düzenlenen sünnet etkinliği, 500 çocuğun sünnet edilmesiyle sona erdi. Eğriçayı Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliğe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Bülent Kablan ve milletvekilleri katıldı.

Etkinlikte çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi. Açılış konuşmasını yapan Fatma Betül Sayan Kaya, “Aile, milletimizin temel taşı ve en önemli değeridir. Bu değerleri nesilden nesile aktararak güçleniyoruz. Sünnet törenleri, bizim için bağlarımızı güçlendiren en özel günlerden biridir” ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın da, “AK Parti Genel Merkezi bugün 500 çocuğumuzun sünnetine vesile oldu. Onların en iyi şekilde yetişmesi bizim için son derece önemli” dedi.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Bülent Kablan ise, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, toplumsal bağların güçlendirilmesine katkı sağladıklarını vurguladı.>

Exit mobile version