Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adıyaman’da 6 Bin 541 Konut Hak Sahiplerine Teslim Edilecek

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen aileler için yapılan kalıcı deprem konutlarının kura çekimi hakkında önemli bir duyuru yaptı. AFAD Başkanlık Yerleşkesi’nde, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut’un katılımıyla gerçekleşek kura ile 6 bin 541 konut hak sahiplerine teslim edilecek.

6 Şubat 2023 tarihinde

Adıyaman Valiliği, sosyal medya hesabı üzerinden, 7269 sayılı kanun kapsamında hak sahibi olan ailelere verilmek üzere, il genelinde teslim aşamasına gelen toplam 6.541 konutun noter huzurunda kura ile sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Kura çekimi, 12 Eylül 2024 Perşembe günü saat 11:00’da AFAD Başkanlık Merkezi Yerleşkesi’nde İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut’un katılımıyla gerçekleştirilecek. Çekiliş, AFAD Başkanlığının sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak. Konut kurasına katılacak hak sahiplerine ayrıca SMS yoluyla bilgilendirme yapılacağı belirtildi.