Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri İshak Şan ve Mustafa Alkayış, Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Faruk Bülent Kablan, Dr. Necip Öztürk, Yusuf Öztürk ve parti yöneticileri, AK Parti Besni İlçe Başkanı Ömer Ertürk’ün ev sahipliğinde AK Parti Besni İlçe Başkanlığı Teşkilat Bayramlaşma Programına katıldı.
Dr. Necip Öztürk Camii avlusunda gerçekleştirilen bayramlaşma programında partililer, vatandaşlarla bayramın manevi atmosferini paylaşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Heyet, program sonrası ilçeye kazandırılan bazı yatırımlarda da incelemelerde bulundu.
Öztürk Ailesi’nin Eserleri Ziyaret Edildi
Bakan Yardımcısı Aydın ve beraberindeki heyet, hayırsever iş insanı Dr. Necip Öztürk tarafından yaptırılan ve 9 Mayıs Cuma günü açılması planlanan Dr. Necip Öztürk Camii ve Zehra Öztürk Kreşini yerinde inceledi. Kreş açılışına Bakan düzeyinde katılımın planlandığı bildirildi. Heyet, daha sonra yine Öztürk ailesi tarafından ilçeye kazandırılan Dr. Necip Öztürk Ortaokulu’nu da ziyaret etti.
İncelemeler sırasında konuşan Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan, ilçeye yapılan bu anlamlı yatırımlar için Dr. Necip Öztürk ve ailesine teşekkür ederek, yapılan hizmetlerin Besni’nin geleceğine değer kattığını vurguladı.
AK Parti heyeti, program sonunda tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, bayramın huzur, mutluluk ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.