Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ak Parti’de Deprem..! Güner: ‘Besnimiz için dik duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz’

Geçtiğimiz yıl Ak Parti Genel Merkezi tarafından yeni bir yönetim ile göreve getirilen Güner’in görevden alınması Besni kamuoyunda deprem etkisi yarattı.

Ak Parti’de Deprem..! Güner: ‘Besnimiz için dik duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz’

Geçtiğimiz yıl Ak Parti Genel Merkezi tarafından yeni bir yönetim ile göreve getirilen Güner’in görevden alınması Besni kamuoyunda deprem etkisi yarattı.
Ak partinin son yerel seçimlerde Besni belediyesini kazanmasında önemli bir payı olan Güner gazetemize yaptığı açıklamada, “Alnımızın hakkıyla geldik, alnımızın hakkıyla hizmet etmeye devam edeceğiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanındayız, partimizin her zaman emrindeyiz.” diye konuştu.
Komuoyuna bir açıklama yapan başkan Güner, “Besnimiz için her zaman dik durduk. Bundan sonra da bu duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz.” dedi.
Güner, şöyle konuştu: ”Değerli Besnili hemşerilerim , Genel merkezimin taktir ve tensipleri ile tarafıma tevdi edilen Ak parti Besni İlçe başkanı görevinden affımı istediğimi tüm kamuoyuna bildiriyorum. Göreve geldiğimiz günden beri gayemizin şahıslar değil şahıslar nezdinde tecelli olan davamız olduğunu her defasında ifade ettik.Yaşanan zor ve yorucu seçim sürecinden yönetimimizin ve teşkilatımızın gücü ve desteği ile Besni Belediye Başkanlığını ve uzun yıllardır kazanamadığımız Kesmetepe Belediye Başkanlığını kazandık . Seçimlerde Besni ilçesi özelinde alnımızın akıyla çıktık . Bu kazanımda teşkilatımızın kıymetli üyelerinin emeği çok . Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nasıl ki mahkeme kadıya mülk olmaz, bu makamlarda hiç kimseye ilelebet tahsisli değildir . Bizler görevimizi hakkıyla yapıp besnimiz için var gücümüzle çalıştık . Besnimiz için her zaman dik durduk. Bundan sonra da bu duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz. Bizim davamız, her alanda ülkemizi ve milletimizi layık olduğu hizmetlere kavuşturma davasıdır. Bugün olduğu gibi yarında Besnimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Saygılarımla.”
Ak parti genel merkezi tarafından Adıyaman da Besni ile birlikte Merkez ilçe başkanı ziya başaran ve Kahta ilçe Başkanı Osman Çetinkaya da görevden alındı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir