ANKARA BESNİLİLER DERNEĞİ BAŞARDI

  Ankara’nın merkezi Kızılay’da alınan dernek merkezi 4 odaya ve açık terasa sahip olup Ankara’daki hemşerilerimizin ihtiyacını karşılayabilecek konumda bulunuyor. Hayırsever hemşerilerimiz Ali Erdemoğlu’nun 45 bin lira, İbrahim Tuğsuz’un ise 15 bin lira gibi yüklü bağışlarda bulunduğu, Ankara Besnililer Derneği 180 bin lira bedelle Dernek binasını satın aldı.  Dernek Başkanı Av. İbrahim Bircan gazetemize yaptığı açıklamada […]

 
Ankara’nın merkezi Kızılay’da alınan dernek merkezi 4 odaya ve açık terasa sahip olup Ankara’daki hemşerilerimizin ihtiyacını karşılayabilecek konumda bulunuyor. Hayırsever hemşerilerimiz Ali Erdemoğlu’nun 45 bin lira, İbrahim Tuğsuz’un ise 15 bin lira gibi yüklü bağışlarda bulunduğu, Ankara Besnililer Derneği 180 bin lira bedelle Dernek binasını satın aldı. 
Dernek Başkanı Av. İbrahim Bircan gazetemize yaptığı açıklamada  “Yönetime geliş amacımızı gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu yerin alınmasında emeği geçen yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederken  180.000.00 TL ye mal olan dernek merkezinin alımında öncelikler  45.000.00 TL bağış yapan  Merinos Yönetim Kurulu üyesi Ali Erdemoğlu’na ve 15.000.00 TL bağışlayan İbrahim Tuğsuz’a teşekkür ediyoruz. Yine  gücü oranında bağış yapan onlarca hemşerimize manevi desteklerini esirgemeyen yüzlerce hemşerimize desteklerini arkamızda hissettiğimiz bütün Besnili hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz.”
Yeni dernek merkezimize 01 Şubat 2013 tarihinde taşınmış olacağız. Kısa bir yerleşme sürecinden sonra derneğin faaliyete geçeceği tarihi hemşerilerimize ayrıca duyuracağız ayrıca derneğimizin resmi açılış törenini de kısa zaman içerisinde gerçekleştireceğiz.” dedi.
180 bin liraya mal olan Dernek binası için 30 Lira borçlandıklarını da belirten Başkan Bircan, “Yeni dernek merkezimizin bütün hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını, Bütün Besni Derneklerinin kendi mülküne sahip olmasını diliyor saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz “ diyerek sözlerini tamamladı.
 

Exit mobile version