Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aslan Palalı Güven tazeledi

  ADD Adıyaman Şubesi

 
ADD Adıyaman Şubesi iki yıldır görevde olan Aslan PALALI başkanlığındaki yönetim kurulunu seçime götürdü. Dernek binasında yapılan ve ilk toplantı tarihinde yeterli çoğunluğun sağlandığı dernek seçiminde aklanan Aslan PALALI  başkan adayı olmadığını ve yeni bir başkan yeni bir  yüz olmasını istediğini belirtti lakin başkan Aslan PALALI  Üyelerin Başkanımız Aslan gibi ve biz çok memnunuz bırakmasını  istemiyoruz diyerek  ısrarla yeniden başkan seçmek için tek aday olarak sundukları öneri sonucunda yeniden tek listeyle başkan seçildi. Yönetimde yeni ve farklı yüzler dikkat çekerken yapılan seçime katılan yüzler dikkat çekti.
Mustafa Kemal Atatürk ve tüm Şehitler için Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan seçimlerde ADD Genel Bşk. Tansel ÇÖLAŞAN’ın gönderdiği mesajı okundu. ÇÖLAŞAN’ın mesajlarındaki içtenlik ve artık Devrimcilerin ayağa kalkması gerektiği mesajı büyük alkışlarla karşılandı. Divan başkanlığını Alevi Dedesi  Mehmetali  TUTAL üyeliklerini Rıfat TAŞAR ve Sibel ÜNLÜ’nün yaptığı Divan teşekkülünde seçimlere geçildi ve tek listeyle seçime giren yeni yönetim kurulu görevi devraldı.
Yeniden seçilen Aslan PALALI yönetim kurulu adına yaptığı konuşmada dernek faaliyetlerine ve yaptıklarına değindi. Başkan PALALI “İki yıllık yönetim kurulu görevimiz boyunca öncelikle dernek binamızın daha görsel ve işlek bir noktaya taşımakla başladık. Sonra Kamu yararına çalışan bir dernek olan ADD olarak yaşadığımız Şehrimiz, Coğrafyamız ve Ülkemiz yararına olan her türlü durumlarda kendine yakışır şekilde gündeme uzak kalmadan en doğru şekilde duruş sergilemiş ve kendinden çok bahsettiren bir dernek konumuna getirdik. Devrimci duruşundan ödün vermeden her türlü haksızlığa karşı alanlarda olmaktan kaçınmayan, Gündeme dair kamuoyuna ve basına yaptığımız açıklama ve düşüncelerimizle Toplumun birlik ve beraberliğine katkı sunmak için her türlü fedakarlığı yaptığı sosyal ve kültürel etkinlikler ve Mustafa Kemalin ilke ve devrimlerine bağlı duruşuyla Türkiye’nin en iyi Şubelerinden birisi olduk. Bundan sonrada benimle birlikte görev alan yol arkadaşlarımla görev  süremiz boyunca yaşadığımız coğrafya ve Ülkemizde sosyal barışın sağlanmasında halkların barış ve kardeşçe yaşamasında üzerimize ne düşerse yapacağımıza söz veriyor Üyelerimizi daha etkin ve duyarlı olmaya, insanlarımızı üye olmaya ve bu derneğin yaşamasına katkı sunmaya davet ediyor Tüm Adıyaman halkına böyle bir huzurlu kent yarattıkları ve yaşattıkları için şükranlarımı bildiriyor katılan tüm üye ve misafirlerimize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum İşte yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım 1-Yunus TURGUT (doktor)  2-Mehmetali TUTAL ( emekli bankacı ) 3-Mehmet KAPLAN( emekli öğretmen )  4-Abuzer BOZAT ( emekli memur) 5-Türkan AĞIR ( iktisatçı ) 6-Aziz TAŞKIRAN ( tekstilci ) lütfen hep böyle yanımızda  olun” dedi.
Bu arada Dernek seçimine katılan isimler dikkat çekiciydi. Seçimlere 23. Dönem milletvekili Şevket KÖSE, Eğitim-iş Adıyaman ŞB.Bşk. Mehmet BİLGİÇ,  CHP Mrk. İlçe Bşk. Hanifi ÇAVUŞ, ADD GYK Üyesi ve Bölge Sorumlusu Nursel ALOĞLU, ADD Besni Şb. Bşk. Akif BAHÇECİ,  CHP MYK üyesi  Kadın Kolları Gen. YÖN. Kur. Üyesi Fatma KÖSE, Eski  CHP İl Başkanlarından A.Kadir AÇIKGÖZ, İnş.Müh. İMO BŞK. Zeynal BAKIR, Alevi dedesi  Mehmetali TUTAL, İş adamı Mehmet KARAHAN, Adıyaman Üniversitesinden çok sayıda öğretim görevlisi ve dernek üyeleriyle birlikte basın mensupları  katıldı.