Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atatürk Caddesi’nde Park Yasağı Uygulaması Başlıyor

Besni Kaymakamlığı, Atatürk Caddesi’nde yaşanan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla 29 Temmuz Pazartesi gününden itibaren park yasağı uygulamasını hayata geçiriyor.

Besni Kaymakamlığı, Atatürk Caddesi'nde

Kaymakamlıktan yapılan duyuruda, Besni’nin önemli sorunlarından biri olan ve ana yolda trafiğin tıkanmasına neden olan araç parklarının kaldırılarak trafiğin rahatlatılmasının hedeflendiği belirtildi.

Duyuruda, “Yürüteceğimiz çalışmalarla trafiği daha akıcı hale getirmeyi planlıyoruz. Bu konuda tüm Besnili vatandaşlarımızdan, esnafımızdan başta trafik polislerimiz olmak üzere tüm görevlilerimize destek ve yardımcı olmalarını bekliyoruz,” ifadelerine yer verildi.

Ceza ve Takip Süreci

Kaymakamlık, hatalı parkların ve 20 dakikayı geçen park sürelerinin MOBESE kameraları ile takip edileceğini ve bu parklar için cezai işlem uygulanacağını açıkladı. Gerektiğinde araçlar çekici ile çekilecek. Park sürelerinin MOBESE kameraları ile sürekli kontrol edileceği ve bekleme süresinin 20 dakika ile sınırlandırıldığı bildirildi.

Vatandaşların Desteği Önemli

Yetkililer, Atatürk Caddesi’ndeki trafik akışının daha rahat ve güvenli hale getirilmesi için vatandaşların bu yeni düzenlemeye uyum sağlamalarının ve trafik kurallarına dikkat etmelerinin önemini vurguladı.