Atatürkçü Düşünce Dernegi’nden Kaymakam Demirkale ve gazetemize ziyaret

ADD Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Kaymakamlık ziyaretinden sonra Gazetemize de uğrayarak yeni yönetim olarak düşüncelerini aktardılar. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ADD Başkanı Akif Bahçeci, Türkiye Cumhuriyetinin var olan değerlerinin gün geçtikçe yok olduğunu ve bu değerlere Atatürkçü Düşünce derneği olarak sahip çıkacaklarını belirtti. Bahçeci yaptığı açıklamanın devamında; “Atatürkçü Düşünce Derneği yeni Yönetim Kurulu olarak, […]

ADD Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Kaymakamlık ziyaretinden sonra Gazetemize de uğrayarak yeni yönetim olarak düşüncelerini aktardılar. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ADD Başkanı Akif Bahçeci, Türkiye Cumhuriyetinin var olan değerlerinin gün geçtikçe yok olduğunu ve bu değerlere Atatürkçü Düşünce derneği olarak sahip çıkacaklarını belirtti.
Bahçeci yaptığı açıklamanın devamında; “Atatürkçü Düşünce Derneği yeni Yönetim Kurulu olarak, son yaşadığımız süreç içerisinde, Atatürk Değerlerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına yönelik açıkta olsa gizli de olsa görüyoruz düşünüyoruz.
 Ama biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarını bu konuda sağduyulu davranacak ve Atatürk Değerlerine, Türkiye Cumhuriyeti değerlerine sahip çıkacaklarına inanıyoruz. Bu konuda da güvencimiz tam.
Özellikle gençlerimizin, son zamanlarda ki yaptıkları çalışmalar, gizliden gizliye Cumhuriyet Değerlerine karşı bir saldırı niteliği taşımaktadır. Özellikle bu Milli Bayramlarımızın Devlet Protokolünden çıkarılması, bunun bir başlangıcı olarak düşünüyoruz.
Biz elbette ki bayramlarımızın bir şenlik havasına dönüştürülmeli ve gençlerimiz sadece protokol önünden geçen bir bayram yaşamamalı. Buna gönülden katılıyoruz ama Milli Bayramlarımızda Devlet Protokolünden çıkarılmamalı.
Bu kapsamda Devlet Protokolü gerçekleştirilmeli, gençlerimize de çocuklarımıza da eğlenecekleri şekilde ortamlar hazırlanmalıdır. Bu noktada da biz Atatürkçü Düşünce Derneği olarak, bundan sonraki süreçte elimizden geldiği kadar her türlü katkıyı sağlayacağımızı söylüyoruz.” dedi.
Atatürkçü Düşünce Derneği bu ziyaretlerini devam ettireceklerini ve önümüzdeki günlerde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığını da ziyaret edeceklerini söylediler.
 

Exit mobile version