Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın Doğan: “Partimizle ve bayramlarımızla uğraşmayın”

  Kutlamaya Besni Belediye

 
Kutlamaya Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, Besni Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucak, CHP İlçe Başkanı Aydın Doğan ve parti temsilcileri katıldı.
CHP İlçe Başkanı Aydın Doğan tarafından Atatürk Anıtına çelenk sununumu yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı da Aydın Doğan yaptı. Doğan konuşmalarında; “Atatürk’ün bayramlarının yasaklanmaya çalışıldığı bu dönemde partimize sahip çıkıyoruz” dedi.
CHP Besni İlçe Başkanı Aydın Doğan konuşmalarının devamında şu şekilde konuştu: “Birkez daha partimizin kuruluş yıldönümünde birlikteyiz. Hepinize kutlu olsun. Unutmayalım ki ulu önder Mustafa Kemal Atatürk şöyle demiştir: ‘Benim iki eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir.’
Sizzler Atatürk’ün bayramlarının yasaklanmaya çalışıldığı bu dönemde partimize sahip çıkıyorsununz. Siyasi iktidar şunu unutmasın ki 1957 yılında yine bayramlar yasaklanmaya çalışılmıştır. Halk Gaziantep’te ve birçok ilde gösteriler yaparak bunu engellemiştir. Siyasi iktidarı buradan uyarıyoruz. Partimizle, bayramlarımızla uğraşmayın, elektriği kesilen çiftçilerin sorunlarıyla uğraşın ve aç kalmış insanlarla uğraşın. Şunu unutmayın: ‘Keser döner sap döner, bir gün hesap döner” dedi.