Başkan adaylığı için CHP’de üç isim başvuru yaptı

  CHP Merkez Yürütme Kurulu’nun aldığı karar uyarınca müracaatların son günü olan dün Fahri Serter’de aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Daha önce de Cumali Yaycı ve Yıldız Patçı aday adaylığı için başvuruda bulunmuştu. Aday adaylığı için ilk başvuruyu aslen Oyalı (Hamzıyan) mahallemizden olan ve İstanbul’da ticaret yapan Cumali Yaycı yapmıştı. CHP’de Yıldız Paccı aday adaylığı müracatını […]

 
CHP Merkez Yürütme Kurulu’nun aldığı karar uyarınca müracaatların son günü olan dün Fahri Serter’de aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Daha önce de Cumali Yaycı ve Yıldız Patçı aday adaylığı için başvuruda bulunmuştu.
Aday adaylığı için ilk başvuruyu aslen Oyalı (Hamzıyan) mahallemizden olan ve İstanbul’da ticaret yapan Cumali Yaycı yapmıştı.
CHP’de Yıldız Paccı aday adaylığı müracatını yaptı
2014 Yerel Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisinde Yıldız Paccı Besni Belediye Başkanlığı için  aday adaylığı müracatını yaptı. Aynı zamanda CHP’nin  Belediye Mecliside üyesi olan Yıldız Paccı, gazetemizi ziyaret ederek adaylığı konusunda açıklamalarda bulundu.
“29 Ağustos Perşempe günü CHP ilçe merkezine giderek başvurumu yaptım. Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde uzun yıllardır mensubu bulunduğum CHP Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu açıklıyorum. BU kararı alırken partimizin değerli üyeleri ve Besni halkının ve değerli esnaf arkadaşların desteğini alarak bu yola çıkıyorum. Amacımız Besni’ye gereken hizmeti sunmak. Uzun yıllardır Besnimizde esnaflık yapmam münasebeti ile Besnimizin sorunlarını yakından bilmekteyim. Kuracağımız ekiple sorunları en iyi şekilde çözüp daha güzel yaşanabilir bir Besni yaratmak amacındayız. Bu yolda referansımız ticari hayatımız ve bizi tanıyan insanlardır. Alnımız ak başımız dik bir şekilde Besnimize ve halkımıza hizmet etmeye talibiz. Adaylığımız kesinleştikten sonra projelerimizi halkımızla paylaşacağız. Biz hizmet için bu yola çıkıyoruz. Bu göreve Besni halkının ve genel merkezimiz layık görürse elimizden gelen en iyi hizmeti sunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
CHP İl Genel Meclis Aday Adaylığı için 6 kişi başvurdu
30 Mart 2013 Pazar günü yapılacak Yeerel Yönetim seçimlerinde  CHP İl Genel Meclis Aday Adaylığı için 6 kişi başvuruda bulundu.
Başvuruda bulunanlar şunlar: Yusuf Özger, Kerem Bulut, Abuzer Aslan, Hüseyin Polat, Mehmet Eles, Öbet Karadeniz.
 

Exit mobile version