Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Hallaç, Beton Asfalt Çalışmalarına Başlandığını Duyurdu

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, Kahta Belediyesi tarafından yürütülen sıcak asfalt çalışmaları kapsamında Kurtuluş Caddesi’nde beton asfaltlama işlemlerine başlandı.

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, Kahta

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Hallaç, yol yapım çalışmalarının detayları hakkında bilgi alarak, ilçe genelinde yol altyapısına verdikleri önemi vurguladı.

Başkan Hallaç, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden eksiksiz faydalanabilmesi için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yollar, vatandaşlarımızın en çok talep ettiği hizmetlerden biri. Bu doğrultuda, gece gündüz demeden çalışan yol ekiplerimizle birlikte ilçemizin önemli arterlerinden olan Kurtuluş Caddesi’nde beton asfaltlama çalışmalarına başladık. Ayrıca, eski Adıyaman Yolu (Arikent Deresi) çevre yolu ve Girne Mahallesi Yunus Emre Caddesi (Jandarma Önü) caddelerinde de zemin güçlendirme çalışmalarına başladık. Bu caddelere beton asfalt serimi yapılacak. Bunun yanında sathi asfalt kaplama, yol yama, parke ve kaldırım çalışmalarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. Çalışmalar sürecinde gösterdiğiniz anlayış için teşekkür eder, ilçemize hayırlı olmasını dilerim.”

Beton asfalt çalışmalarının, ilçedeki yolların kalitesini artırarak, vatandaşlara daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlaması hedefleniyor.