Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Tutdere, Havşeri içme suyu hattındaki tahribatı yerinde inceledi

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, 6 Şubat depreminin ardından Adıyaman’a içme suyu sağlayan Havşeri içme suyu isale hattında meydana gelen tahribatların giderilmesi için başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman

Başkan Tutdere, ilgili birim başkanları ve ekip amirleriyle birlikte, Adıyaman Belediyesi Su İşleri Müdürlüğünün Havşeri isale hattında yürüttüğü saha çalışmalarını inceledi. İnceleme sırasında yapılan kazı ve onarım çalışmalarını denetleyen Başkan Tutdere, hasarların en kısa sürede giderilmesi için ekiplerle birlikte değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Tutdere, söz konusu çalışmalarda, şimdiye kadar dört farklı noktada borularda burkulma ve kırılmalar tespit edildiğini, mevsimsel şartlar da göz önünde bulundurularak tüm hatların onarımının en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

“EKİPLERİMİZ SAHADA YOĞUN ÇABA SARF EDİYOR”

Vatandaşlara su arzının kesintisiz sağlanması için tüm imkanları seferber ettiklerini kaydeden  Tutdere, “Adıyaman için gece gündüz demeden, ekiplerimizle birlikte şehrimizin en ücra köşelerinde dahi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En kısa sürede bu süreçten çıkıp, Adıyaman’ımızı hak ettiği noktaya taşıyacağız.” dedi.

“ADIYAMANLI HEMŞEHRİLERİMİZ MÜSTERİH OLSUN”

Başkan Tutdere, Su İşleri ekiplerine özverili çalışmaları için teşekkür ederek, “Halkımızla birlikte şehrimizin yaralarını saracağız. Adıyamanlı hemşehrilerimiz müsterih olsun, biz işimize bakıyoruz. Depremin yarattığı travmayı atlatıp, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde güzel bir yaşama ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.