Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Tutdere yarın Fransa’da Adıyaman’ı anlatacak

Fransa’nın başkenti Paris, yarın (22.10.2024) başlayacak uluslararası prestije sahip siyasi bir konferansa ev sahipliği yapacak.  Fransa Uluslararası İlişkiler Enstitüsü (IFRI) tarafından ‘Türkiye siyasetinde CHP’nin Geleceği’ konulu yakın siyasi tarihe yön verecek son derece önemli konferansta Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, konuşmacı olarak yer alacak.

Fransa’nın başkenti Paris, yarın

Konferansın açılışını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş gerçekleştirecek. Aynı zamanda Fransa Uluslararası İlişkiler Enstitüsü (IFRI) Türkiye/Ortadoğu Programı Başkanı Dorothée Schmid de açılış konuşmalarında yer alacak.

Başkan Tutdere’nin yer aldığı ‘Güneydoğu’dan Adıyaman’a’ başlıklı oturuma Giulia Fournier (bağımsız araştırmacı, Grenoble Siyasal Araştırmalar Enstitüsü) ve Seren Selvin Korkmaz (siyasi analist ve IstanPol Enstitüsü Genel Müdürü) gibi isimler konuşmacı olarak katılacak. Bu oturumda CHP’nin yerel politikaları, Güneydoğu Anadolu bölgesindeki siyasi gerçekler ve Adıyaman’ın özel durumu üzerinde durulacak.

Toplantının moderatörlüğünü, Boğaziçi Enstitüsü Başkanı Bahadır Kaleağası üstlenecek. Ayrıca, CHP Dış Politika’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Parti Meclisi Üyesi İhan Üzgel de CHP’nin dış politika perspektifini paylaşacak.