Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Tutdere’nin Sözü Hayata Geçti, Vartana’da Yaşam Kolaylaştı

Adıyaman Belediyesi’nin içme suyu istasyonu kurduğu Vartana Geçici Yaşam Merkezi’nde vatandaşların memnuniyeti her geçen gün artıyor.

Adıyaman Belediyesi’nin içme suyu istasyonu kurduğu Vartana Geçici Yaşam Merkezi’nde

Yaklaşık 15 bin kişinin yaşadığı ve Adıyaman’ın en büyük konteyner yerleşkesi olan Vartana’da kurulan içme suyu istasyonu, bölgedeki yaşam koşullarını önemli ölçüde iyileştirdi.

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, 20 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirdiği seçim ziyareti sırasında Vartana’daki hemşehrilerine verdiği sözü tutarak bölgede bir içme suyu istasyonunun kurulmasını sağladı. Özellikle kadınlar, yaşlılar ve çocuklar için suya erişimin kolaylaşması, günlük yaşamda büyük bir kolaylık sağladı.

“BAŞKAN TUTDERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU”

Vartana Köyü Muhtarı Aziz Daşkol, “Sayın Başkanımız seçim döneminde bu konuda açık bir söz vermişti. Bu söz yerine getirildi. Yaşadığımız mağduriyet giderildi. Kendisine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLARIMIZ ARTIK UZAKLARDAN SU TAŞIMIYOR”

Bölgede yaşayan yurttaşlar, “Uzun süredir bu anı bekliyorduk. Artık güvenle içebileceğimiz, yemek yaparken ve çay demlemede kullanabileceğimiz suya sahibiz. En önemlisi, çocuklarımız artık uzak yerlerden su taşımak zorunda kalmıyor.” dedi.

ÇOCUKLAR MUTLU

İçme suyuna erişimin sağlanmasıyla birlikte özellikle çocuklar da günlük hayatlarında rahatladı. Daha önce içme suyu temini için aileleriyle birlikte uzak mesafeleri yürümek zorunda kalan çocuklar, artık evlerinin önünden temiz ve sağlıklı suya ulaşabiliyor.