‘Bayram Gala’ Ameliyat oldu

Üç yıl önce geçirdiği kaza nedeni ile sağ elinde güç ve şekil kaybı oluşan Erkan Can’a El Cerrahisi bölümünde yapılan başarılı bir ameliyatla ayak bilekleri çevresinden alınan kas ve dokular nakledildi. Sevilen oyuncuyu kaldığı hastanede Ankara Besnililer Derneği Başkanı Av. İbrahim Bircan ve Gazetemiz Ankara temsilcisi Gürkan İlhan ziyaret ettiler.  Şehir Tiyatrosu Yönetmeni Hasan Emre; […]

Üç yıl önce geçirdiği kaza nedeni ile sağ elinde güç ve şekil kaybı oluşan Erkan Can’a El Cerrahisi bölümünde yapılan başarılı bir ameliyatla ayak bilekleri çevresinden alınan kas ve dokular nakledildi. Sevilen oyuncuyu kaldığı hastanede Ankara Besnililer Derneği Başkanı Av. İbrahim Bircan ve Gazetemiz Ankara temsilcisi Gürkan İlhan ziyaret ettiler. 
Şehir Tiyatrosu Yönetmeni Hasan Emre; “Oyuncumla ilgilenen arkadaşlara bu kadirşinas davranışları nedeni ile teşekkür ederim. Ameliyatın birinci ayağının başarılı bir şekilde sonlandırıldığını ve  diğer bölümünün 4 ay sonra gerçekleşeceğini dile getiren Emre; Bu ameliyatı ” Gözümde Tüter O Eski Günler ” isimli oyunun İstanbul, Ankara ve Mersin gösterimi nedeni ile bugüne ertelediği için oyunucunun babası Mahmut Can’a teşekkür ediyorum” dedi. 
Bizde Besni Ekspres ailesi olarak Başarılı oyunucuya geçmiş olsun dileklerimizle acil şifalar diliyoruz. 
 

Exit mobile version