Belediye çalışmaları hızlandırdı

  Konuyla ilgili açıklama yapan Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, “Her zaman olduğu gibi hizmetlerimizi halkımızın ihtiyaçlarına göre yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Cadde ve sokaklarımızın daha düzenli ve kullanışlı olması için imkanlarımız ölçüsünde belediyemiz ekiplerince doğalgaz ve mobese çalışması yapılan bölgelerde bir ay önce iyileştirme çalışmalarına başlandı.” Serter, ayrıca kilitli parke taşı döşenmesi uygun olmayan […]

 
Konuyla ilgili açıklama yapan Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, “Her zaman olduğu gibi hizmetlerimizi halkımızın ihtiyaçlarına göre yerine getirmeye gayret gösteriyoruz.
Cadde ve sokaklarımızın daha düzenli ve kullanışlı olması için imkanlarımız ölçüsünde belediyemiz ekiplerince doğalgaz ve mobese çalışması yapılan bölgelerde bir ay önce iyileştirme çalışmalarına başlandı.” Serter, ayrıca kilitli parke taşı döşenmesi uygun olmayan cadde ve sokaklara da hazır beton kullanılarak betonlama yaptıklarını ifade etti.
Başkan Serter, Ayrıca Yenikent bölgesinde başlanan kiltli parke taşı çalışması ile ilgili yaptığı açıklamada. Kilitli Parke Taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini, Kaymakam Hasan Tütün Mahallesinde bugüne kadar 14 bin metrekarelik alanda kilitli parke taşı, bordür ve oluk taşı döşeme çalışmalarının tamamlandığını, Erdemoğlu mahallesinde ise, 2. Etap TOKİ önünden başlayarak çalışmalara hız verildiğini ve çalışmaların mevsim şartlarına göre Yenikent bölgesinde kilitli parke taşı olmayan yer kalmayana kadar devam edeceğini belirtti.
Başkan Serter, Gerek Doğalgaz ve mobese çalışmaları gerekse mevsim şartlarından dolayı bozulan yollar için elimizde olmayan nedenlerden dolayı vatandaşlarımızın sıkıntı çektiğini belirterek “Bunu da vatandaşlarımızın anlayışla karşılayacaklarını ümit ediyorum.” dedi.
Asfalt iyileştirme 
yapılan bölgeler:
PTT-Kozluca arası
Belpınar-Namık Kemal İ.Ö.O arası
Otogar-Kız Meslek Lisesi arası
Dinç Caddesi
Dumlupınar İlköğretim Okulu-Semizler Yokuşu arası
Eski cezaevi civarı
Stadyum caddesi
İlçe Jandarma-Eski Adıyaman yolu arası
Bağ-Kur evleri-Orman dairesi arası
Betonlama yapılan bölgeler:
Yukarı Sarhan Kahramanlar sokak
Çat mahallesi Erdoğan çıkmazı
Çat mahallesi 3 ve 11 nolu sokak
Çat mahallesi Cengiz Topel sokak
Çat mahallesi Badem sokak
Cirit Meydan mahallesi Ata1 sokak
Cirit Meydan Mahallesi soğanlı bucak sokak
Yeni Besni Mahallesi Taş Ocağı Sungurlar sokak
 

Exit mobile version