Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BESKADER 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi

    Besni Kamu

 
 
Besni Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Destekleme Derneği (BESKADER) 1. Olağan kongresini gerçekleştirdi ve başkan Ali Erdoğan yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Gerçekleştirilen olağan kongreye, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Kaymakam Gürkan Demirkale, Ak Parkti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Müftüsü Musa Çiftçi, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Can, Besni Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Destekleme Derneği Başkanı Ali Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri ve bağışçılar katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından divan başkanlığına Ali Erdoğan seçildi. Katip üyeliklerine ise Ekrem Kelleci ve Haci Arslan seçildiler.
Açılış konuşmasını Ali Erdoğan yaptı. Erdoğan yaptığı açılış konuşmasında; “Derneğimiz zaruriyet ve ihtiyaçtan doğmuştur. Yeni yapılan Devlet Hastanesi nasıl ki Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın gayretleri neticesinde olmuş ise, bu derneğimiz de Kaymakamımızın ve Baştabib’in öncü fikirlerinden doğmuştur.
Geniş kapsamlı bu dernek sağlıkta, eğitimde, turizmde ve uygun görüldüğü her alanda hizmet verecektir. Böle bir dernek besni’ye yıllar öncesinden de lazımdı. Eğer o zamanlar olsaydı hanlar, hamamlar, camiler harap olmayacaktı.” dedi.
Konuşmalarının devamında yeni hastane ile ilgili yapılan hizmetlerden de bahseden Erdoğan, oda tefrişatları konusunda da açıklamalar yaptı.
Erdoğan’ın konuşmalarından Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Alakuş, Kaymakam Gürkan Demirkale ve Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan yeni hastaneyle ilgili düşüncelerini dile getirdiler.
Kongrede Dernek Başkanı Ali Erdoğan tarafından Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan’a Kaymakam Gürkan Demirkale’ye ve Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Alakuş’a yeni hastane ile ilgili göstermiş oldukları gayretten dolayı plaket verildi. 
Konuşmaların ardından yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okundu. Daha sonra ise seçime gidildi.
Yönetim Kurulu üyeleri şöyle;
Ali Erdoğan, E. Soydan Doğru, Şükrü İşitmen, Haci Arslan ve Halil Kuş.
Denetim Kurulu Üyeleri;
A.Ekrem Kelleci, Davut Erzurumlu, ve Kubilay Tepegül.