Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Besni Belediyesi’nden Su Kesintisi Açıklaması

Besni Belediyesi, 15 Temmuz Mahallesi’nde ana hattan kaynaklı meydana gelen su kesintisiyle ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Besni Belediyesi, 15 Temmuz

Daha önce Kaymakam Hasan Tütün Mahallesi ve Erdemoğlu Mahallesi’ni de etkileyen bu su kesintisiyle ilgili belediye, belirli saatlerde çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirmişti. Ekiplerin ana arter hattındaki su arızasını gidermek üzere 24 saat kesintisiz çalıştığını belirten belediye yetkilileri teknik sorunlar nedeniyle sürecin uzadığını bildirdi.

Belediye tarafından bugün yapılan açıklamada, su arızasının ekipler tarafından giderildiği ve basınç kaynaklı yeni sorunların yaşanmaması için hatlara suyun kademeli olarak verilmeye başlandığı duyuruldu. Açıklamada, “Gece boyunca ekiplerimiz 24 saat çalışma esasına göre çalışmalarını gerçekleştirmiş, ancak arıza giderme çalışmaları esnasında teknik sorunlar nedeniyle süreç uzamıştır. Besni Belediyesi olarak yaşanan sorundan dolayı özür diler, anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz,” ifadelerine yer verildi.

Su kesintisinin sona ermesiyle birlikte, etkilenen mahallelerdeki vatandaşların suya kademeli olarak kavuşması bekleniyor.