Besni Eğitim Vakfı’ndan Türkiye Birincisi Öğrencilere Tebrik Mesajı

Besni Eğitim Vakfı (BEV), Young Guru Academy (YGA) tarafından düzenlenen Bilim Kuşağı Atölyeleri kapsamında gerçekleştirilen Vicdanlı Bilim Yarışması'nda Türkiye birincisi olan Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu öğrencilerini yayımladığı mesajla tebrik etti.

BEV tarafından yapılan açıklamada, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’nun vizyonu ve destekleriyle yürütülen çalışmalar sayesinde öğrencilerin önemli bir başarıya ulaştığı vurgulanarak şu ifadelere yer verildi:

BİLİME YAPILAN YATIRIM, GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR…

“Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Erdemoğlu’nun vizyonu ve desteğiyle, Young Guru Academy (YGA) tarafından düzenlenen Bilim Kuşağı Atölyeleri kapsamında gerçekleştirilen Vicdanlı Bilim Yarışmasında Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu öğrencileri büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye genelinden 157 projenin katıldığı yarışmada öğrencilerimiz, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Vakkas Pepe rehberliğinde hazırladıkları “Akıllı Atıkla Kozadan Kelebeğe” projesiyle “En Sürdürülebilir Çözüm” kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

Bu başarıyla hepimize büyük bir gurur yaşatan Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu yönetimini, kıymetli öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz.

Bu önemli başarının ortaya çıkmasında bilim ve teknoloji projelerine öncülük eden Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Erdemoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Besni Eğitim Vakfı olarak destek vermekten onur duyduğumuz; YGA, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve eğitim paydaşlarımızla birlikte yürütülen bu çalışmaların, ilçemizde bilimsel düşüncenin gelişmesine ve yeni başarı hikâyelerinin yazılmasına önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.

Emeği geçen herkesi yürekten kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.”

“Bilimle düşünen, üreten ve sorgulayan nesiller; güçlü bir geleceğin teminatıdır.”

Exit mobile version