Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Besni Eğitim Vakfı’nın kongresi 24 Mayıs’ta yapılacak

Başkan Mehmet Karakuş’un konuşmasıyla

Başkan Mehmet Karakuş’un konuşmasıyla başlayacak kongrede daha sonra divan başkanlığı seçimi yapılacak. Divan teşekkülünden sonra yoklama ve saygı duruşu, bunu takiben divan heyetine tutanaklara imza yetkisi verilecek.
Faaliyet raporunun okunup  görüşülmesinin ardından bilanço ve  gelir-gider tablosu  okunacak.  Bunu denetim kurulu raporunun okunması izleyecek. Raporlar okunup  üzerinde görüşmeler yapıldıktan sonra ibra edilecek.
Vakıf senedinde yapılan değişikliklere ilişkin Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün  görüşleri doğrultusunda yapılan değişiklikler ve düzenlemelerin oya sunularak kabul edilmesinden sonra daha önce yönetim kuruluna istifa dilekçesi veren üyelerin isitifalarının kabulü konusunda  ve ayrıca yasal yükümlülüklerini yerine getirmeyen üyelerin üyeliklerine son verilmesi konuları görüşülerek karara bağlanacak.
Kongrenin seçimler bölümünde yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimi yapılacak. Son bölümde ise  2014 yılı tahmini bütçenin okunup  görüşülerek kabul edilmesi ve bütçe fasılları arasında aktarma yapılması ile ilgili yeni yönetim kuruluna yetki verilmesi konuları görüşülerek karara bağlanması.
Genel Kurul toplantısı  dilek ve temenniler bölümünün görüşülmesinden sonra sona erecek.