Besni Halk Eğitimde Kadınlar için Mesleki Eğitim Projesi

  Besni Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Güllü proje hakkında yaptığı açıklamada, “Gönül Elçileri ve Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi kapsamında 3 Şubat 2014 tarihinde başlamış olan Mesleki Açık Öğretim Lisesi kayıtları, 14 Şubat 2014 Cuma gününe kadar devam etmektedir. İlgili vatandaşlarımızın Halk Eğitimi Merkezi’ne başvurmaları gerekmektedir.” dedi.  Güllü, “Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’ın eşleri, Sayın […]

 
Besni Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Güllü proje hakkında yaptığı açıklamada, “Gönül Elçileri ve Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi kapsamında 3 Şubat 2014 tarihinde başlamış olan Mesleki Açık Öğretim Lisesi kayıtları, 14 Şubat 2014 Cuma gününe kadar devam etmektedir. İlgili vatandaşlarımızın Halk Eğitimi Merkezi’ne başvurmaları gerekmektedir.” dedi.
 Güllü, “Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’ın eşleri, Sayın Seyhan Demirtaş hanımefendinin himayesinde ve Kaymakamımız Sayın Emrah Yılmaz´ın destekleriyle; genç kız ve kadınların işgücüne katılım oranlarının artırılması, bireysel ve toplumsal  anlamda güçlenmesi, mesleki, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişmesi için fırsatların artırılması hedeflenmektedir. Bireysel anlamda; eğitim imkânları artan kadınlar, meslek sahibi olarak iş yaşamına daha etkin katılabilmekte, kendini ifade edebilmekte, karar verme mekanizmalarına daha etkin katılabilmeleri hedeflenmektedir.” diyerek sözlerini tamamladı.

Exit mobile version