Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Besni Kaymakamlığı’nın 15 Temmuz kutlama programı belli oldu

15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü 8. Yıl dönümünde, tüm Türkiye’de olduğu gibi Besni’de de çeşitli programlarla kutlanacak.

15 Temmuz demokrasi ve

Besni Kaymakamlığı’ndan duyuruya göre, program saat 18:00’da Besni Hükümet Konağı önünde 15 Temmuz temalı fotoğraf sergisiyle başlayıp, 20.00’da kortej yürüyüşü ile devam edecek. Kortej yürüyüşü,  Besni Servi Erdemoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi önünden başlayıp, Hükümet Konağı önünde sonlanacak.

15 Temmuz programı, saat 20.30’da Besni Hükümet Konağı önünde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edecek. Daha sonra Kuran-ı Kerim Tilaveti, sala okunması, şiir okunması ve protokol konuşmaları yer alacak. Programın devamında şiir okunması etkinliğinin ardından İlçe Müftülüğü İlahi ve Kaside Grubu tarafından ilahi dinletisi yapılacak ve 15 Temmuz temalı sinevizyon gösterisi ile devam edecek.

Hemen ardından İlçe Müftüsü Mehmet Ünsal tarafından yapılacak dua merasimi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı konuşması dinlenecek. Son olarak ilahi ve ney dinletisi, ikramlar ve sala okunmasının ardından program noktalanacak.