Besni KYK´dan Halep´e Yardım Kampanyası

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Servi Mehmet Erdemoğlu Yurt Müdürlüğü tarafından Halep´e Yardım kampanyası başlatıldı.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Servi Mehmet Erdemoğlu Yurt Müdürlüğü tarafından Halep´e Yardım kampanyası başlatıldı.
Besni´de Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Servi Mehmet Erdemoğlu Yurt Müdürlüğü, öğretmenleri, öğrencileri ve personelleri ile beraber Halep´e yardım kampanyası başlatarak duyarlılık ve vefa örneği sergiledi.
Yurt Müdürlüğü tarafından Halep´e gönderilmek üzere hazırlanan temel ihtiyaç malzemeleri Halep´e ulaştırılması için Kızılay´a teslim edildi.
Yardım kampanyası ile ilgili açıklama yapan Yurt Müdiresi Nurcan Ciner; ?Malum olduğu üzere hemen yanı başımız Halep´te yüzlerce insanımız hayatlarını kaybediyor. Böyle zamanlarda her zaman vefa ve duyarlılık göstererek elimizden geleni yapmalıyız.
Halep´e Yardım kampanyamızda Yurt Müdürlüğümüz, öğrencilerimiz ve personellerimizle birlikte büyük bir gayret göstererek hazırladığımız 31 kolilik gıda, giyecek, temizlik, barınma, mutfak ve oyuncak malzemeleri oradaki kardeşlerimize ulaştırılması için Kızılay´a teslim ettik. Yardım kampanyasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi.

Exit mobile version