Besni Sosyalleşme Derneği açıldı

Besni Sosyalleşme Derneği İşitmenler Parkı yanındaki binasında görkemli bir şekilde açıldı. Açılışa çok sayıda vatandaş katılırken canlı müzik eşliğinde ikramlar yapıldı. Yenikent İşitmenler Parkı yanında hizmete giren ve amacının, gençleri Atatürk İlke ve Devrimleri hususunda bilgilendirmek ve gençliğe Kemalizm’i yeniden öğretebilmek olan Besni Sosyalleşme Derneği Geçtiğimiz Cumartesi günü yaptığı açılışla faaliyete girdi. Dernek açılışını Besni […]

Besni Sosyalleşme Derneği İşitmenler Parkı yanındaki binasında görkemli bir şekilde açıldı. Açılışa çok sayıda vatandaş katılırken canlı müzik eşliğinde ikramlar yapıldı.
Yenikent İşitmenler Parkı yanında hizmete giren ve amacının, gençleri Atatürk İlke ve Devrimleri hususunda bilgilendirmek ve gençliğe Kemalizm’i yeniden öğretebilmek olan Besni Sosyalleşme Derneği Geçtiğimiz Cumartesi günü yaptığı açılışla faaliyete girdi.
Dernek açılışını Besni Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucak, CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan, CHP İlçe Başkanı Aydın Doğan, Mustafa Erdoğan ve Mehmet Öztürk yaptılar.
Besni Sosyalleşme Derneği Başkanı Mustafa Taşçı’nın yaptığı açıklamada; “Amacımız gençliğimize Mustafa Kemal Atatürk devrim ve ilkeleri hususunda bilgilendirmektir. Atatürk’ün kurtarıcı kişiliğinden daha çok devrimci kişiliğini öne çıkarmak ve onun fikirlerini hayata geçirmektir. Gençlerimize tekrar Mustafa Kemal’i yani Kemalizm’i öğretebilmektir ve genel maksadımız budur.
Bunun dışında da toplum yararına elimizden gelen ne varsa biz oradayızdır. Tabi bunları yapmak içinde illaki derneğe gelir akışı olması gerekiyor. Bu durumda bizim bu dernek içerisinde lokal çalıştırmamız gerekiyor. Lokalin gelirleriyle topluma faydalı olmaya çalışacağız. Toplum yararına olan bu faaliyetler, burs, tiyatro faaliyetleri, kültür faaliyetleri ve imkanlar dahilinde daha kapsamlı faaliyetlerde bulunacağız.
Bu faaliyetler kapsamında ciddi düşündüğümüz bir konu ise elektronik kütüphane oldu. İlerleyen zamanlarda imkanların elverdiği müddetçe biz bunu yapmaya çalışacağız.
Derneğimizde bu faaliyetlerin yanında gençlere kültür faaliyetleri yönünden önemi büyük olan canlı müzikte yapılacaktır. Ben bu derneğin açılışının her kesime hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Açılışa Besni Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucak, CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan, CHP İlçe Başkanı Aydın Doğan, Belediye Encümeni Fatih Baba, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kasap, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Ali Can ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılıştan sonra Dernek Lokalinde canlı müzik eşliğinde ikramlar yapıldı.
  
 

Exit mobile version