Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Besni VakıfBank’a Yeni Müdür Atandı

Besni VakıfBank şubesine daha öne Tunceli ve Elazığ’da görev yapan İbrahim Çongar atandı.

Besni VakıfBank şubesine daha

İbrahim Çongar Kimdir?

Besni VakıfBank Şubesi, bankacılık sektöründe uzun yıllar deneyime sahip İbrahim Çongar’ı yeni müdürü olarak atadı. İktisadi İdari Bilimler Lisans ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans diplomasına sahip olan Çongar, 2007 yılında Tunceli Şubesi’nde bankacılığa adım atı. Kısa bir dönem Elazığ-Tunceli arasında görev yaptıktan sonra, 2011 yılında KOBİ kredileri ve küçük-orta ölçekli firmaların finansmanına odaklandı. 2015 yılından itibaren ticari krediler ve yüksek meblağlı kredi birimlerinde çalıştı. Şimdi ise ilk kez bir şube müdürlüğü görevini Besni VakıfBank’ta üstleniyor.

Tarım ve KOBİ Destekleri Öncelikli Hedefler

İbrahim Çongar, yeni görevinde bölgenin ekonomik dinamiklerini desteklemek amacıyla çeşitli projeler üzerinde çalışacak. Tarım sektörü Besni için büyük önem taşıdığından, Çongar, tarıma dayalı projelere öncelik verecek. Çiftçilere, ekim ve hasat dönemlerinde gerekli olan finansal desteği sunacaklarını belirten Çongar, traktör alımlarında faiz indirimleri ve kredi destekleri sağlayacaklarını açıkladı. Ayrıca, küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ) yönelik finansal çözümler sunarak, 250’den az çalışanı bulunan firmaların ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyecek. Çongar, depremin etkilediği inşaat sürecindeki firmalara da destek vermek amacıyla çeşitli finansal yardımlar sunacaklarını belirtti. Tarım desteğini artırmak için yetkiler almaya çalışacağını vurgulayan Çongar, bölgedeki ekonomik kalkınmaya katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Besni’ye Değer Katacak Sosyal ve Finansal Yaklaşım

İbrahim Çongar, Besni’deki görevine başlamasıyla birlikte bankanın sosyal ve kültürel yapısına uyum sağlayacak bir yönetim anlayışını benimseyeceğini ifade etti. İlk personel toplantısında, Besni’nin yerel ihtiyaçlarına ve halkının taleplerine uygun bir kültür oluşturacaklarını belirten Çongar, tüm müşteri başvurularına öncelikli ve titiz bir şekilde yaklaşacaklarını söyledi. VakıfBank’ın, Türkiye’nin ikinci büyük kamu bankası olarak, Besni halkının kendini değerli hissetmesini sağlamak amacıyla etkili bir hizmet sunacaklarını vurguladı.

Çongar, şube müdürlüğü süresince, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, her türlü finansal ihtiyaçta destek sunacaklarını ve yerel halkın taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışacaklarını ifade etti. Bu süreçte, personelin Besni’nin yerel halkını yakından tanıdığı ve bölgenin ihtiyaçlarına uygun hizmet sunabilecekleri için etkili bir hizmet anlayışı ortaya koyacaklarını belirtti. Çongar, Besni’nin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak için gece gündüz çalışacaklarını, kaliteli ve hızlı hizmet sunarak, bölgeye değer katacaklarını sözlerine ekledi.