Besni’de Seminer Çalışmaları Başladı

  Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Besni ve Tut ilçelerinde bulunan rehber öğretmeni olmayan ortaokul ve liselerdeki seminer çalışmaları 31.10.2012 – 28.11.2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. “ Verimli Ders Çalışma Teknikleri”  Tut ilçesinin köylerinde bulunan 5 ortaokul ve Besni’nin 18 köyü – beldesinde bulunan ortaokul olmak üzere toplam 23 ortaokulda okuyan 6 […]

 
Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Besni ve Tut ilçelerinde bulunan rehber öğretmeni olmayan ortaokul ve liselerdeki seminer çalışmaları 31.10.2012 – 28.11.2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. “ Verimli Ders Çalışma Teknikleri”  Tut ilçesinin köylerinde bulunan 5 ortaokul ve Besni’nin 18 köyü – beldesinde bulunan ortaokul olmak üzere toplam 23 ortaokulda okuyan 6 ve 8. sınıf öğrencilerine verilecek.
“Şiddeti Önleme” semineri ise rehber öğretmeni olmayan liselerde okuyan 9. sınıf öğrencilerine verilecek. Yapılacak Seminer çalışmaları ile öğrencilerimizin; zamanı etkin ve verimli kullanarak ders çalışmaları, olumlu iletişim becerileri kazanarak akran ilişkilerinin daha sağlıklı yürümesi ve okul ortamında şiddetin önlenmesi hedeflenmekte.
 

Exit mobile version