Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Besni’de Trafik Haftası etkinlikleri başladı

  Trafik Haftası dolayısıyla

 
Trafik Haftası dolayısıyla İlçe Trafik Büro Amirliğince Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Şehit Bekir Oruçtutan okullarında öğrencilere trafik kuralları anlatıldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Besni Trafik Büro Amiri İsmet Özet; “Trafik Haftası her yıl Mayıs ayının ilk haftasına denk gelmekte ve bu tüm dünyada kutlanmaktadır. Bu haftada seminerler ve eğitimler verilir, tüm kamu, kurum ve kuruluşlara afişler, broşürler ve etiketler yapıştırılır.
Dün Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Şehit Bekir Oruçtutan ilköğretim okullarına gittik ve öğrencilerimize trafik kuralları hakkında bilgiler verdik. Bugün ise Atatürk İlköğretim Okulu ve Gülsüm İbrahim Erdemoğlu okullarında öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgiler vereceğiz. 
Trafik haftası münasebetiyle bu hafta etkinliklerimiz devam edecektir. İlçemizde bulunan tüm kamu, kurum ve kuruluşlara afişler ve broşürler yapıştırdık. Bu konuda yaptığımız uygulamalarla halkımızı bilinçlendirmek istiyoruz.” Dedi. 
Trafik Haftası kutlamalarının Yarın Milli Eğitimin Müdürlüğü’nün organizasyonunda Gülsüm İbrahim Erdemoğlu ilköğretim okulunda saat 11’de devam edeceği bildirildi.