Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Besnili bir yıldız daha doğuyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Ahmet Bozmaz’ın organizatörlüğünde  düzenlenen kahvaltıya katılım oldukça yüksek oldu. TSM Sanatçısı Avni Çağırır için Besnili yeni bir yıldız doğuyor dediler ve  müzik marketlerde yerini alan yeni albümünü kapış kapış yaptılar.
Besnili hemşehrimize ait olan Kadıköy’de tanınmış bir marka Değirmen Restaurant’ta Besni lisesi 1975 –  1980 dönemi mezunları kahvaltıda geçtiğimiz pazar saat 10 ile 12 arası buluşarak dönem arkadaşları ile oldukça duygulu ve keyifli anlar yaşadılar, anılarını paylaşıp hasret giderdiler. Kahvaltıyı organize eden Ahmet Bozmaz çok kısa açılış konuşmasında, sevgili dönem arkadaşlarım ve bizleri  yalnız bırakmayan Besni’mizin kıymetli Basın temsilcileri  hoş geldiniz, bizleri yine yalnız bırakmadığınız için  sizlere teşekkür ediyorum diyerek şöyle devam etti. Sevgili dostlar bu yıl ilk kez yapılan kahvaltı buluşmasını tüm arkadaşlar olarak çok arzuladıklarını, bu nedenle önümüzdeki ayın 10 da Basın Ekspres yolu Mariiot Otel’de Gece yapmak için toplanmaya, buluşmaya devam edeceklerinin”kararını aldıklarını belirterek Besnili hemşehrimiz TSM Sanatcısı Avni Çağırır’ın CD satın almalarını dile getirerek sözlerini tamamladı. İstanbul’un dört bir yanından dönem mezunlarının katıldığı kahvaltının ilerleyen saatlerinde masalar birleştirilerek  koyu sohbetler devam etti. Kahvaltının sonunda TSM Sanatçısı Avni Çağırır’ın CD sinin Pastasını kesti ve  sevenlerine imzalarken adeta kuyruk oluşturdular devamında toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.
Besni Ekspres Gazetesi olarak 1980 Yılı Mezunlarına ve Besnili hemşehrimiz TSM Sanatçısı Avni Çağırır ‘a başarılar dileriz.