Besnili Sanatçılar MEDYA TV’de

  Besnililer Medya’da ‘Mesutça Türküler’ programı ile adından sıkça söz ettiren Taşdemir, özgün müziğin duayeni namı değer Aşık Kiya’yı sahneye davet ederek hem müzik hem muhabbet olmasını belirtti. Devamında; “Gardaş sazınla sözünle sahne senin  götür bizi Besni’ye Adıyaman’a” dedi. Mehmet AKÇA’da seslendirdiği bir birinden güzel yeni ve önceki albümünden eserlerle stüdyodaki ve ekranları başındakileri büyüledi. […]

 
Besnililer Medya’da ‘Mesutça Türküler’ programı ile adından sıkça söz ettiren Taşdemir, özgün müziğin duayeni namı değer Aşık Kiya’yı sahneye davet ederek hem müzik hem muhabbet olmasını belirtti. Devamında; “Gardaş sazınla sözünle sahne senin  götür bizi Besni’ye Adıyaman’a” dedi. Mehmet AKÇA’da seslendirdiği bir birinden güzel yeni ve önceki albümünden eserlerle stüdyodaki ve ekranları başındakileri büyüledi. Ses sanatçımız Taşdemir’in ‘Hocam’ diye hitap ettiği Gönül’de seslendirdiği Adıyaman türküsüyle sevenlerine ‘buradayım’ dedi.
Program sonrası Taşdemir ile söyleşimizde; “bildiğiniz gibi daha ikinci programımda kıymetli hemşehrimiz Türkiye’ye hatta Dünyaya mal olmuş ses sanatçısı abim arkadaşım Latif Doğan’ı konuk etmiştik. Bugün ise Besni ve civar illerde Aşık Kiya olarak tanınan duayen sanatçı benim dostum Mehmet AKÇA ve benim hocam diye hitap ettiğim Gönül hanımı sevenleriyle buluşturmaya çalıştık. Kendileri saat 16:00-18:00 saatleri arası konuklarımızdır. Bundan böyle fırsatını buldukça diğer hemşehrilerimizide her perşembe konuk almaya çalışacağız. Ayrıca yeni albümüzün ismini taşıyan ‘Sildim’ parçasına klip çekmeye hazırlanıyoruz. Besnili iş adamı hemşehrilerimizin sponsorluk konusunda yardım ve desteklerini bekliyorum. Bu vesile ile ilgili ve alakalı olmanızdan dolayı siz ve tüm gazeteye emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
Mehmet Akça’da,  ‘Mesutça Türküler’in hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek; “Burada sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Besni Ekspres gazetesinin sanata ve sanatçıya verdiği önemden çok memnunuz. Biliyoruz ki sizler yazmaz iseniz haber yapmazsanız, bizler yaptığımız düğünlerin dışına çıkamayız. Birde şunu belirteyim 15-20 gündür İstanbul’da yeni albüm için çalışmalara hız verdik. Bu albümümüz  yakında tüm müzik marketlerde satışa sunulacaktır. Sizin aracılığınız ile bunu da duyurmuş olalım bundan ötürü tüm gazete çalışanlarınızı kutluyorum” dedi.
Taşdemir’in bayan hayranları etrafından bir an olsun ayrılmayarak fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler. Bizde Besni Ekspres gazetesi olarak arkasındaki yeni vokalistleriyle çokça beğeni topladığı gözlenen Mesut Taşdemir ve diğer tüm Besnili sanatçılarımıza başarılar diliyoruz.

Exit mobile version