Çevre Bakanı Murat Kurum, Adıyaman’da Projeleri İnceledi

Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere Adıyaman’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u il protokolü ile birlikte karşıladı.

Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan, Adıyaman’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u il protokolü ile birlikte karşıladı. Bakan Murat Kurum’un Adıyaman’a gerçekleştirdiği ziyaret, il genelinde yapılan yatırımların yanı sıra, ilçelere ve Besni’ye yapılacak projelerin ele alındığı istişare ve değerlendirme toplantısı ile devam etti.

Besni’ye Kent Meydanı ve Yeni Yatırımlar

Toplantı sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan, kentte yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. Alkan, Besni’ye yapılacak olan Kent Meydanı ve diğer yatırımların önemine vurgu yaparak, “Azim şehrimizin her mahallesi ve caddesinde deprem izleri silininceye kadar azimle ve kararlılıkla durmadan çalışacağız,” dedi. Başkan Alkan, bu projelerin hayata geçirilmesinde Bakan Kurum’un desteğinin büyük olduğunu belirtti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un, Besni’ye de gelerek çalışmaları yerinde incelemesi bekleniyor.

Exit mobile version