CHP Besni İlçe Başkanı Aydın Doğan Belde sayılarını arttıracaklarını söyledi

  22 Arılık 2013 tarihinde parti meclisinin almış olduğu kararla Tüm Türkiyede olduğun gibi Besni’deki belediye başkanlarımız belirlendiğini hatırlatan Aydın Doğan, “Partimiz,il teşkilatımız, ilçe teşkilatımız ve Besni halkı için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. Beraberinde yönetim kurulu üyeleri Şekip Önder, Vakkas Kurt, Celal Durmuş, Mahmut Yurmutepe ve Mustafa Gül ile birlikte Gazetemize yaptığı ziyaret eden […]

 
22 Arılık 2013 tarihinde parti meclisinin almış olduğu kararla Tüm Türkiyede olduğun gibi Besni’deki belediye başkanlarımız belirlendiğini hatırlatan Aydın Doğan, “Partimiz,il teşkilatımız, ilçe teşkilatımız ve Besni halkı için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Beraberinde yönetim kurulu üyeleri Şekip Önder, Vakkas Kurt, Celal Durmuş, Mahmut Yurmutepe ve Mustafa Gül ile birlikte Gazetemize yaptığı ziyaret eden Aydın Doğan, “CHP’li Belde sayımızı artırıp Besni Belediye Başkanlığını Tekrar Kazanacağız” dedi.
Aydın Doğan, “Aday adaylığı sürecinde bazı arkadaşlarımızda aday olmak için müracaat etmişlerdi. Bizde parti yönetimi olarak bu aday belirlemenin partili üyelerimiz tarafından olmasını benimseyerek, konuşarak oy birliği alarak Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Yönetim Kurulu kararı almıştık. Bu nedenle genel merkezimiz, Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu Başkanlığında toplanan parti meclisi, merkez ataması kararıyla adayları belirlemiştir.
2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinin Mevcut Belediye Başkanımız Fahri Serter Besni adayımızdır. Şambayat Beldemizde önseçim sonucu gelen Necdet Arıcı Şambayat beldemizde belediye Başkan adayı olmuştur. Çakırhüyük Belediye Başkan Adayımız Mithat Çetin, Kesmetepe adayımız Mevcut Belediye Başkanı Vakkas Acar, Köseceli Belediye Başkan Adayımız ise Aydın Ünal’dır.
Bir belde de adayımız yoktur, ilçe başkanı ve yönetim kurulumuz çalışmaları sonucunda o beldemizde de aday çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Besni’ye tekrar kazanacağız  ve Beldeler arasında CHP’li belediye olarak  bir beldemiz vardı, Besni’yi tekrar kazanıp belde sayımızı da beşe çıkaracağız.
Ulu Önder Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını göklerde şahlandıracağız, Ülkeyi böldürmeyeceğiz, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kalıp Cumhuriyet’e sahip çıkacağız. Memleketimize ve vatanımıza hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Exit mobile version