Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Besni İlçe Başkanlığı’ndan Coşkulu 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması

Besni Kaymakamlığı önünde düzenlenen törenle CHP Besni İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladı. İlçe teşkilatı üyelerinin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, 30 Ağustos’un anlam ve önemi vurgulandı.

Besni Kaymakamlığı önünde düzenlenen

Törende bir konuşma yapan CHP Besni İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Halil Özçelebi, Zafer Bayramı’nın önemine dikkat çekerek, “Değerli Cumhuriyet Halk Partililer, Kıymetli Misafirler, bugün milletimizin özgürlüğe ve bağımsızlığa olan tutkusunu tüm dünyaya haykırdığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamak için buradayız!” dedi.

Özçelebi, konuşmasında 30 Ağustos 1922’nin yalnızca bir askeri zafer olmadığını, aynı zamanda Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük ateşinin asla sönmeyeceğini dünyaya ilan ettiği gün olduğunu belirtti. “Bu zafer, umudun ve kararlılığın, birlik ve beraberliğin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının cesaretiyle yazılmış bir destandır!” ifadelerini kullandı.

Özçelebi, Atatürk’ün gösterdiği yolda Cumhuriyetin değerlerine sıkı sıkıya sarılmanın önemine vurgu yaparak, bağımsızlık ve demokrasi aşkıyla dolu yüreklerle aydınlık bir Türkiye için mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Konuşmasını, “Bu vesileyle, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Onların emanetine sahip çıkmak, bizim en büyük görevimizdir! Ne mutlu Türk’üm diyene!” sözleriyle tamamladı.