Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP İl ve İlçe İstişare toplantısı yapıldı

Bu haberin fotoğrafı yok

 

Toplantıya CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fatma Köse, CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, Besni İlçe Başkanı Aydın Doğan, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, parti yöneticileri ve parti üyeleri katıldı.
Adıyaman Belediyesi konferans salonunda ki il istişare toplantısında konuşan İl Başkanı Bilal Doğan, Cumhuriyet Halk Partisinin 90. yılını kutlamakta olduğunu belirterek “Dev çınar yeni filiz’ sloganıyla gerçekten giderek büyüyen ama yaşlanmayan, her zaman genç kalan, ülkenin sorunlarına duyarlı, sorunları çözmek için çaba gösteren, sadece ülkemiz sınırlarında değil dünyadaki sorunlara duyarlı, uluslararası ilişkileri geliştirmeye çalışan bir parti konumundadır ve bu çabası tüm dünya kamuoyu tarafından da takip edilmektedir” dedi.
Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır ise Adıyaman için yeni bir umut, yeni bir süreç başladığını ifade ederek şunları söyledi. “Bir insanın, bir toplumun en kötü zamanı, ümitlerini yitirdiği zamanlardır. İnsanoğlu her türlü baskıya, zulme, dayatılan sindirme, dönüştürme etnik ve inanç asimilasyonuna, direnme ve mücadele etme becerisini ancak ve ancak geleceğe dair umutları varsa gösterebilir. Adıyaman için yeni bir umut, yeni bir süreç başlamıştır. Uzun zamandır sosyal demokratlar Adıyaman’da belediye başkanlığı seçimlerini kazanmaya bu kadar yakın olmamıştı. Belediye başkan adayı olarak ne ben ne de parti teşkilatım sevabını ve vebalini tek başımıza üzerimize almak istemiyoruz. Sevabını da, vebalini de sizlerle paylaşmak istiyoruz. Gelin hep beraber bu süreci birlikte yürütelim” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından istişare toplantısı basına olarak kapalı devam etti.