Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de dengeler değişti Mehmet Doğan da aday

  Daha önce de

 
Daha önce de Milletvekili aday adayı olan Mehmet Doğan 7 Mart’taki önseçimlerde aday adayı olduğunu açıkladı. CHP tabanında önemli bir ağırlığı bulunan Doğan’ın son dakika aday adaylığı Adıyaman’da dengeleri değiştireceği yorumlarına neden oldu.
Dün Gazetemizde Şekip Önder ve Orhan Önder’i ziyaret eden ve açıklamalarda bulunan Mehmet Doğan, “CHP tabanının en yakından tanıdığı bir partili olarak yine partime hizmet edebilmek için aday adayı olmaya karar verdim. Tüm partililerimizin desteğini bekliyorum.” dedi.
Ankara’da yaşayan ve yolu düşen Adıyamanlıların dert kapısı durumunda olan Mehmet Doğan, “Bugüne kadar her zaman hemşerilerimin hizmetinde oldum, yanlarında durdum. Adıyamanlılara, Besnililer yani hemşerilerime hizmet etmek benim için görevdir. Ben seçimde adayken hal hatır soran seçim bitince ortadan kaybolanlardan olmadım. Dün nasıl hemşerilerimin yanındaysam bundan sonrada seçim olsun olmasın yanlarında olmaya devam edeceğim. Herkes Mehmet Doğan’ıı tanır ve bu dediğimin doğru olduğunu bilir. 
Bu Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimler de partimiz aday belirleme yöntemini bizim yıllardır isteğimiz şekilde yani önseçimde karar kıldı. Bu tüm üyelerimiz gibi beni de çok mutlu etti. Demokratik bir seçimle belirlenecek listeler ile CHP en yüksek düzeyde oy alacaktır. Ben de bu demokratik yarışta partimizin üyelerinin huzurunda Milletvekili adaylığına talip oldum. Üyelerimizin bizi bu göreve getireceğine ve bağırlarına basacaklarına inanıyorum.” dedi.