Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Cümbüş Otel” İlk Gösterimi İçin Geri Sayımda

Besni Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenecek “Cümbüş Otel” adlı tiyatro gösterisi için geri sayım başladı. Ayhan Dayan’ın kaleme aldığı, Akif Bahçeci’nin yönetmenliğini yaptığı tiyatro oyunu 26 Ekim’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Besni Tiyatro Topluluğu tarafından

Ayhan Dayan’ın yazdığı ve Akif Bahçeci’nin yönettiği “Cümbüş Otel” tiyatro oyunu, 26 Ekim 2024’te Besni’de sahne alacak. Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen ilginç müşterilerin otelin resepsiyonunda yaşadığı komik ve karmaşık olayları konu alan oyun, 7 kadın ve 9 erkek oyuncudan oluşan bir kadroyla sahnelenecek. Kültürel çeşitliliği ve renkli karakterlerin eğlenceli diyaloglarıyla seyircilere kahkaha dolu anlar sunmayı hedefliyor.

Gösteri, Besni Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde 16:00 ve 20:00’de olmak üzere iki seans halinde sahnelenecek. Ücretsiz biletler, Besni Kaymakamlığı Özel Kalem ve Besni Belediyesi Millet Bahçesi Tahsilat Ödeme Merkezi’nden temin edilebilecek, ancak biletsiz seyirci kabul edilmeyecek.

Besni Tiyatro Topluluğu’nun (BTT) gönüllü tiyatroseverlerin katkılarıyla hazırladığı “Cümbüş Otel”, hem komedi unsurlarıyla hem de Anadolu insanının samimi karakterini yansıtarak büyük bir ilgi görmeyi amaçlıyor. Oyunun, Besni’ye kültürel anlamda katkı sağlaması bekleniyor.