Do-Kan Spor Kulübü adım adım Türkiye Şampiyonasına doğru

Turnuvaya, Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mardin, Sivas, Şırnak ve Şanlıurfa illeri katıldı. Adıyaman’ı temsilen toplam 17 sporcuyla müsabakalara katılan Besni Dokan spor kulübünün sporcularından 11 birincilik, 5 ikincilikle derecesi yaptı. Milli antrenör Serdar Meşen yaptığı açıklamada “Zor geçen müsabakalarda, sporcularımız ellerinden geleni yaptılar, ister istemez bazı şansızlıklarda  yaşandı, ama iyi bir derece elde ettiğimize […]

Turnuvaya, Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mardin, Sivas, Şırnak ve Şanlıurfa illeri katıldı. Adıyaman’ı temsilen toplam 17 sporcuyla müsabakalara katılan Besni Dokan spor kulübünün sporcularından 11 birincilik, 5 ikincilikle derecesi yaptı.
Milli antrenör Serdar Meşen yaptığı açıklamada “Zor geçen müsabakalarda, sporcularımız ellerinden geleni yaptılar, ister istemez bazı şansızlıklarda  yaşandı, ama iyi bir derece elde ettiğimize inanıyorum, 8-15 mart 2014 tarihler arasında Antalya ili kemer ilçesinde de Türkiye muay tahi şampiyonası düzenlenecek ve kısa zamanda daha fazla çalışarak eksiklerimizi giderip iyi bir Türkiye derecesi yapacağımıza inanıyorum” dedi.
Besni Dokan spor kulübü başkanı Cevdet Öztürk ise yaptığı açıklamada “Her yıl olduğu gibi bu yılda muay tahi Türkiye şampiyonasında derece bekliyoruz, sporcu yetiştirmek ve bunları zirveye taşımak nekadar ciddi bir emek istiyorsa şampiyon kalmakta o kadar önemli buda ciddi bir çalışma ve disiplin  özveri gerekmektedir, gençlerimize spor alanlarına çektiğimiz zaman, hayatlarına yeni bir şekil ve ciddiyet katarak hayat kazanımı noktasında önemli bir adım atmış olacağız, gelişmiş olan ülkelerin spor alanın da ortalamanın çok çok altındayız, bunu üst seviyeye çıkarmak toplum içinde yer alan her bireyin  üstlenmesi gereken bir görev olarak düşünüyorum. Çevremize baktığımız zaman sağlığını kaybeden ve ya sağlık sorunu olan insanların tekrar sağlıklarını kazanmak için çektikleri sıkıntı ve kaygılarını görmekteyiz. Bu başarıda emeği geçenleri ve sporcularımızı kutluyorum” dedi.
Besni Dokan spor kulübünde derece yapan sporcular;
BİRİNCİLER
MİNİKLER:
1- YUSUF TURGUT30 KG
2- ÖMER FARUK MEŞEN36 KG
3- RAMAZAN CAN AKGÜN39 KG
4- MUSTAFA MERT ALTIN48 KG
 
YILDIZ ERKEKLER
5- HALİL İBRAHİM ERTÜRK39 KG
6- ALİ HASAN GÜMÜŞ45 KG
7- GÖKHAN ÇİÇEK57 KG
 
GENÇ ERKEKLER
8- SEYDİ VAKKAS ERTÜRK67 KG
GENÇ BAYAN
9- KÜBRA MEŞEN        45 KG
10- BEYZA GÜMÜŞ51 KG
BÜYÜK BAYAN
11- HATİCE TÜRKERİ48 KG    
 
İKİNCİLER
1- SÜMEYYE TURGUT 39 KG  YILDIZ
2- SELİN BABA        48 KG  GENÇ
3- KAMER GÜMÜŞ57 KG  GENÇ
4- FERHAT ÇIĞDAN63 KG  GENÇ
5- VAKKAS TÜRKER57 KG  BÜYÜK
 
 

Exit mobile version