Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Çakırcı’dan Besni’ye ziyaret

  Eğitim Bir-Sen Besni

 
Eğitim Bir-Sen Besni temsilciliğinde yapılan toplantıya Eğitim Bir-Sen Adıyaman Başkanı Gaffari İzci ve yönetimi, Eğitim Bir-Sen Besni Temsilcisi Mahmut Akçaay’ın yanı sıra sendika üyeleri katıldı.
Yapılan toplantıda konuşan Adıyaman Eğitim Bir-Sen başkanı Gaffari İzci “Besni’ye başkanımızın huzurunda teşekkür ediyorum çünkü Besni geçen yıl iki tane ilki başardı.  Birincisi ilk defa İLKSAN seçimlerini kazandı diğeri ise ilk defa Besni’de yönetimin ve değerli arkadaşlarımızın katkılarıyla Besni’de yetkiyi aldık. Huzurlarınızda Besni’de başarıyı yetkiyle taçlandıran yönetime ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Gaffari İzci’den sonra konuşan Toplu Sözleşme ve Mevzuattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı ise şu ifadelere yer verdi. “Öncelikle Besni Temsilcimize ve sizlere teşekkür ediyorum. Sendikacılık zor iş hakikaten eğitim çalışanlarının sorunlarını eğitimin sorunlarını dert edinmek ve bu sorunları çözme gayretinde olmak gerçekten önemli. Ülkemizin en önemli sorunu eğitim sorunu ve bu önemli sorunu çözme gayretinde olan biz eğitimcileriz. Biz eğitimcilerin ülkeye katkımızın çok fazla olduğunu düşünüyoruz. Bununda ülkemizin yöneticilerinin farkında olduğunun kanaatindeyim. Eğitim Bir-Sen olarak kurulduğumuz günden bu yana eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümü eğitim çalışanlarının hakların korunması ve ülkemizin demokratikleşmesi özgürleşmesi konusunda ciddi çabalarımız oldu.”