Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ELİNOĞLU, MARS’A GİDİYOR, BİZ HÂLÂ YOL YOL DİYE HAYKIRIYORUZ..!

Yolun tamamlandığını görecek miyiz artık bundan emin değiliz. Yılan hikâyesine dönen Besni Gölbaşı arasındaki yolda birkaç iş makinası çalışıyordu, şimdi onlar da kayboldu. Adıyaman’da Kâhta’da en küçük mezra yolları bile sıfır asfalt yapılırken, soruyoruz; bu yol neden tamamlanmıyor?

Yolun tamamlandığını görecek miyiz

10 YILDA 10 KM’LİK YOL BİTMEDİ..!

10 yıldır gündemimize girmesine rağmen, 10 km’lik yol yıllardır tamamlanamıyor. 1 ay öncesine kadar birkaç iş makinası çalışma yapıyordu. Şimdi “şartlar elvermiyormuş” gibi çalışmalar durdu, iş makinaları da kamyonlar da ortadan kayboldu. Tüm bunlara Besni halkı alıştı artık diyebiliriz, biliyorlar ki ne etseler ne yapsalar bu yolu yapanlar bildiklerini okuyorlar. Müteahhitlere ya hakediş ödenmiyor ya da zarar eden müteahhitler bırakıp gidiyor. Bunun başka açıklaması da var aslında, “Besni, siyaseten sahipsiz olduğundan bu güne kadar şu kısacık yol tamamlanamadı..!” Belki de tek açıklama budur. Öyle olmasaydı, o müteahhit bu işi yarım bırakıp gidebilir miydi?

YAZIK ŞU MEMLEKETE, BU YOLLAR ÖMRÜMÜZÜ YEDİ..!

Oyalı (Hamzıyan) köyünün altında yol düzenleme çalışması tamamlandığı halde kıştan beri asfaltlanmıyor. Sürücüler, kışın çamurdan geçmek zorunda kaldığı bu bölgede şimdi de çukurlardan tozdan kaçarak ilerlemek zorunda kalıyor. Burası neden asfaltlanmıyor? Besni cezalandırılmak mı isteniyor, anlamış değiliz. Bir yetkili de somut bir açıklama yapmıyor halka ya da duruma el atmıyor..! Ve diğer kangrenlerimizi de hatırlatmak gerekirse; Kızılin yolu, Çakırhüyük-Tetirli bağlantı yolu, Sarıyaprak – Suvarlı arası bağlantı yolu ve Terbizek kavşağı… … Dün gece elim bir kazanın meydana geldiği Çevre yolu viyadük ve yol genişletme çalışması… Hala sırasını bekliyorlar.

Adıyaman’da, köylerinde, Kahta’da en küçük bir köy yolu bile sıfır asfalt kaplama yapılmışken, Besni’nin düştüğü şu durumun açıklamasını vatandaşa kim yapacak? Hangi siyasetçi yapacak?