Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EMRAH KAYA’DAN 27. BESNİ EĞİTİM BAYRAMI’NA KATILIM ÇAĞRISI

Esnaf Odası Başkan Adayı Emrah Kaya, 27. Besni Eğitim Bayramı öncesinde yaptığı açıklamada, “Turizm temalı bu bayram, hem ilçemizin tanıtımı hem de esnafımızın ekonomik canlılığı için büyük fırsat. Hep birlikte Besni’yi en iyi şekilde tanıtmalıyız” dedi.

Esnaf Odası Başkan Adayı Emrah Kaya, 27. Besni Eğitim Bayramı

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Emrah Kaya, yaklaşan 27. Besni Eğitim Bayramı öncesi yaptığı açıklamada bayramın önemine dikkat çekti. Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Besni Eğitim Bayramı, dünyada bir ilk ve tektir. Bu bayram, yalnızca Besnililerin değil, tüm Türkiye’nin ortak değeridir. Bu yıl turizm temasıyla yapılacak olan 27. Eğitim Bayramı, ilçemizin tarihine, kültürüne ve ekonomik hayatına yakışır şekilde dolu dolu geçmelidir.

Esnafımız da bu bayramın ayrılmaz bir parçasıdır. Hem ekonomik canlılık hem de tanıtım açısından esnafımızın bayrama aktif şekilde dahil olmasını önemsiyorum. Hep birlikte ilçemizi misafirlerimize en güzel şekilde tanıtmalı, turizm potansiyelimizi ön plana çıkarmalıyız.

Bu vesileyle tüm Besnili hemşehrilerimizi ve esnaflarımızı 25-28 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan Eğitim Bayramı’na davet ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde, geçmişimizi onurlandırarak, geleceğe daha güçlü adımlarla yürüyelim.”