En çok Aday Adayı AKP’de

Bunlar 2 dönem Besni belediye başkanlığı görevini yapmış olan Nuri Tuğsuz, yine bir dönem Besni belediye başkanlığını yapan İbrahim Öztürk, AKP eski Besni İlçe başkanı Mehmet Emre, Anadolu Lisesi öğretmeni Mehmet Demirel,Tarsus ekipler amiri polis Mehmet Gülten ve Reşit Alkan. AKP aday adayları bir süre önce esnaflarla bire bir görüşerek aday olduklarını söylemişlerdir. Ayrıca parti […]

Bunlar 2 dönem Besni belediye başkanlığı görevini yapmış olan Nuri Tuğsuz, yine bir dönem Besni belediye başkanlığını yapan İbrahim Öztürk, AKP eski Besni İlçe başkanı Mehmet Emre, Anadolu Lisesi öğretmeni Mehmet Demirel,Tarsus ekipler amiri polis Mehmet Gülten ve Reşit Alkan.
AKP aday adayları bir süre önce esnaflarla bire bir görüşerek aday olduklarını söylemişlerdir. Ayrıca parti içinde de yoğun çalışma yaparak parti yönetimi üzerinde etkili olmaya çalışmışlardır.Halk üzerindeki yaygın kanaate göre aday belrlemede milletvekili Mehmet Erdoğan’ın son belirleyici sözü söylüyeceği  şeklindedir.
Cumhuriye Halk Partisinde ise şimdilik yalnız mevcut partili belediye başkanı Fahri Serter aday olduğunu söylemektedir. Uzun yıllar CHP İstanbul/ Küçükköy derneğinin başkanlığını yapan işadamı Cumali Yaycı’nın adı geçmekte…
Son günlerde eski belediye başkanlarından Fiyaka’nın oğlu Kadir Özbay’ın CHP’den aday olmak için yakında Besni’ye gelip partililerle ve halkla görüşmeler yapacağı  söylenmekte. Kadir Özbay’ın aday adayı olmakta kararlı olduğu belirtiliyor. Bir diğer aday adayı ise halen CHP belediye meclis üyeliği görevini yürüten Yıdız Patçı. Yıldız Patçı uzun zamandan beri aday adayı olduğunu söylemekte.
İlçemizde bulunan diğer partı teşkilatları ise suskunluğunu korumakta ve “Partimizi adaysız bırakmıyacağız” demekle yetinmektedirler.

Exit mobile version