Erdemoğlu “Şirket mantığımızda en önemli şey çalışanlarımızdır”

Merinos Halı tarafından Geleneksel olarak düzenlenen Bahar şenlikleri Soma faciası nedeniyle daha önce ertelenmişti. İki hafta sonunda yapılan şenliklere tüm Merinos çalışanları katılıyor.  Dülük ormanlarında yapılan şenliklerin ilk gününde Merinos çalışanları Gaziantep Meşk gurubu eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Şenliklerde Merinos Halı’da 15 yılını tamamlayan çalışanlara yaptıkları hizmetten dolayı plaket ve altın verildi. Toplam 2300 çalışanın katıldığı […]

Merinos Halı tarafından Geleneksel olarak düzenlenen Bahar şenlikleri Soma faciası nedeniyle daha önce ertelenmişti. İki hafta sonunda yapılan şenliklere tüm Merinos çalışanları katılıyor. 
Dülük ormanlarında yapılan şenliklerin ilk gününde Merinos çalışanları Gaziantep Meşk gurubu eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Şenliklerde Merinos Halı’da 15 yılını tamamlayan çalışanlara yaptıkları hizmetten dolayı plaket ve altın verildi.
Toplam 2300 çalışanın katıldığı şenliklerin geleneksel hala geldiğini belirten Merinos yönetim kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu yaptığı açıklamada şöyle dedi : “Merinos olarak kurulduğumuz ilk gönden beri çalışanlarımız bizim için en önemli değer olduğunun bilincindeyiz. Onlar Merinos’un bu günlere gelmesinde emeği ve katkısı olan arkadaşlarımızdır. İmkanlar ölçüsünde her zaman çalışanlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için projeler yaptık. Altı yılını tamamlayan çalışanlarımıza ev yaptırdık ve tapularını verdik. Aileleriyle katıldıkları tatiller organize ettik. Şirket kazancımızın bir bölümünü kâr payı olarak dağıttık ve dağıtmaya devam ediyoruz. Bahar şenliklerini ise çalışanların birbiriyle kaynaşması, birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla başlattık ve gelenesel hale getirdik. Çalışacağız, üreteceğiz, kazanacağız ve kazancımızı birlikte bölüşeceğiz. Şirket mantığımızda en önemli şey çalışanlarımızdır” dedi.
Şenlikler sonrasında 15 yılını tamamlayan çalışanlar plaket ve altınlarını düzenlenen törenle aldılar.

 

Exit mobile version