Erdemoğlu’ndan Besni’ye 5 Yıldızlı Öğretmenevi Müjdesi

Erdemoğlu ailesi tarafından Besni’ye 5 yıldızlı öğretmenevi yapılacak. Erdemoğlu Holding Yöentim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu adına yaptırılacak olan öğretmenevinin temel atma töreni 26. Besni Eğitim Bayramı’nda gerçekleştirilecek.

Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Erdemoğlu Ailesi’nin Besni’ye 5 yıldızlı bir öğretmenevi kazandıracağını duyurdu. Başkan Alkan, açıklamasında Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu adına yaptırılacak olan öğretmenevinin temel atma töreninin, bu yıl 26’ncısı düzenlenecek olan Besni Eğitim Bayramı kapsamında gerçekleştirileceğini belirtti.

Modern ve Konforlu Tasarım

Erdemoğlu Ailesi’nin memleketlerine olan bağlılık ve vefalarının bir göstergesi olarak hayata geçirilecek olan bu proje, 5 yıldızlı otel konforunda planlanıyor. Öğretmenevi, bodrum, zemin ve 3 normal kat olmak üzere toplam 5 katlı olacak. Toplamda 52 oda ile hizmet verecek olan binada, 45 standart oda, 5 suit oda ve 2 engelli odası yer alacak. Toplam kapalı alanın ise 7160 metrekare olacağı ifade edildi.

Erdemoğlu Ailesi’ne Teşekkür

Başkan Alkan, Besni’nin önemli ihtiyaçlarından biri olan öğretmenevini kazandıracakları için Erdemoğlu Holding’e ve Erdemoğlu Ailesi’ne teşekkür etti. Açıklamasında, “Memlekete sevdalı, vefalı Erdemoğlu Ailesi’ne teşekkür eder, sevgi ve saygılarımızı sunarız” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version