Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdemoğlu’ndan Eğitime DEV BİR DESTEK DAHA

Besnimizin ve Ülkemizin gururu,

Besnimizin ve Ülkemizin gururu, hayırsever Erdemoğlu ailesi Türkiye’nin parlak geleceğine bir harç daha döküyor. Daha önce Besni, Gaziantep, Van’da okullar yaptıran Erdemoğlu Ailesinin Gaziantep’te yaptırdığı yeni okul hizmete açılıyor.
Gaziantep Güvenevler Mahallesinde yaptırılan “Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” 27 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’da açılacak.
Ülke eğitimine katkı sunmak amacıyla sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Erdemoğlu ailesi Gaziantep’te 5. Okulunu eğitime kazandıracak. Erdemoğlu, ailesi Gaziantep’te daha önce Mehmet Erdemoğlu İlköğretim Okulunu, Mustafa Erman İlköğretim Okulunu, Servi Erdemoğlu İlköğretim Okulunu ve Yasemin Balsu Anadolu Lisesini yaptırarak Eğitime büyük katkılar yapmıştı.
2023 hedeflerine ulaşılması için var gücümüzle çalışıyoruz
Gençlerin eğitimine katkıda bulunmayı en önemli sorumluluk olarak gördüklerini ifade eden Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu Pazartesi günü yapılacak olan okul açılışıyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Erdemoğlu Holding olarak bir yandan ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için var gücümüzle çalışıyor, diğer yandan da ülkemizin yarınları olarak gördüğümüz gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmayı en önemli sorumluluğumuz olarak görüyoruz.
Eğitime yatırımlarımız kapsamında şirketimizin yaşadığı topraklar olan Güneydoğunun merkezi Gaziantep ilinde Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini inşa ederek gençlerimizin eğitimine destek vermeyi amaçladık.” dedi.
Açılışa, Erdemoğlu ailesi, Gaziantep protokolü, Besni ve Gaziantep’ten vatandaşlar ile öğrenciler katılacak.
Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılış töreni, 27 Ekim 2014 Pazartesi günü saat 14.00’da Şehitkamil ilçesi Güvenevler Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi 65 nolu sokakta yapılacak.