Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan: Ortak kültür Gaziantep

  TRT AVAZ’da Türk

 
TRT AVAZ’da Türk Dünyası ve Gaziantep konulu program’da Fulya Akbuğa’ nın konuğu olan Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Türk Cumhuriyetleri ile Türkiye arasındaki ticari ekonomik ve kültürel öneme değindi. Moğolistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Kosova ve diğer Türk Cumhuriyetlerimizle olan tarihi bağlarımız ve ortak kültürümüzün yanı sıra Almanya’da yaşayan vatandaşlarımızın ve işadamlarımızın sorunlarını Almanya’da Türk işadamlarımızla katılmış olduğu platformlarda da dile getirdiği belirtip, Türk işadamlarının artık Almanya’da ekonomiye yön verdiklerini dile getirdi.
Gaziantep’in Türk Cumhuriyetleri ile ilişkilerinin önemine değinen Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Zeuğma Müzesinin, Karkamış Antik Kentinin ve Dülük Antik Kenti ile Tunus’la yarıştığını belirtti.
Gaziantep sanayisinin ülkemiz kalkınmasında çok önemli bir yer tuttuğunu belirten Mehmet Erdoğan, Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil ve Şahinbey Belediyelerinin Yerel Yönetimler olarak yaptıkları çalışmalarla, Gaziantep’imizin kaybolan değerlerini gün yüzüne çıkardıklarını söyledi. 
Gaziantep’in sanayisinin ve turizminin yanı sıra Gaziantep’in mutfağının dünyada isim yaptığını söyleyen Milletvekilimiz Mehmet ERDOĞAN, Gaziantep’e geldiğimizde ne yemek yememizi tavsiye edersiniz sorusuna; Gaziantep’in her köşesinde her yerinde istediğiniz yemeği yiyebilirsiniz dedi.